Artister

Lørdag 8. okt 2022: NTE Arena, Rock City

SILYA

Silya har bakgrunn som danser, og slo gjennom med norske hip-pop gruppen Multicyde. Etter solokarriere som låtskriver og live-artist i USA, seier i Stjernekamp og fantastiske kritikker er hun etablert som en av de største live-artistene i Norge. Hun har deltatt i MGP både som låtskriver, artist og programleder tre ganger!

STAUT
Fra å være et trivelig folkrockband fra Valdres er Staut nå et fullblods arenamaskineri – med en slagertung katalog å høste fra. I år har de løftet Pride-fanen – bokstavelig talt – og kommer rett fra terningkast seks og sammenligninger med Rammstein på Trollrock i sommer!

(Foto: Torben Olav Wirkestad)

 

NAMDALSPRIDE EXTRAVAGANZA

Namsos’ store dragqueen kommer endelig tilbake etter ett par år i dvale!

Kjønnsbrytende, trashy, skjeggete og scruffy – alt en draglesque-queen burde være! Og med bakgrunn i teater og jazzdans, kombinert med humor, en rå, sexy attitude og en stram lipsync, er Flora one of a kind!

Av meritter kan vi nevne at hun er en av initiativtakerne og tidligere medprodusent av Oslo Burlesque Festival (2017, 2018). 

Hun har opptrådt ved Apothecary Cabaret (London), Peep! (Leeds), Leeds Cabaret & Burlesque Festival (Leeds), Madame GBG (Gøteborg), samt med flere grupper og produksjoner her til lands. Midnight Burlesque, Phoenix D’Vine produksjoner, DeLicious, Open Drag Stage og Fifi presents for å nevne noe.

Når Flora entrer lokalet – ja, da spruter det Jaegermeister og glitter over alt!

Vi gir dere the bearded ViQueen of the north – Flora F. Ellatio!

Fifi & F.Ellatio presents:

NamdalsPride Extravaganza

Noe av det beste Oslos burlesquescene har å tilby, inntar NamdalsPride den 8. oktober. Det blir skeivt, glamorøst, tacky, gøy, kanskje litt vondt, og empowering når Flora F.Ellatio tar med seg sine gode show-venner fra Oslo og inntar NTE Arena. 

På scenen står artister kjent i både Norge og Internasjonalt:
Fifi von Tassel
Luna Sugarcane
Flora F.Ellatio
Teddy Milkshake